Wat we doen

“In theorie is er geen verschil tussen theorie en praktijk. In de praktijk wel.” – Albert Einstein

Fris Vooruit wil vastgeroeste organisaties tot achter de deur en in hun haarvaten verfrissen.
Dat doen we met hoogopgeleide Young Professionals die met een frisse, moderne blik organisaties in beweging krijgen. Zij bieden extra peper in je project of team, in rollen die echt het verschil maken.
Ook voor innovatie advies en trainingen kun je bij ons terecht; wij hebben eigen methodes ontwikkeld om verandertrajecten op maat aan te bieden. Nieuwsgierig?

Advies & trainingen
Fris Vooruit Ik zoek een Frisdoener

Ik zoek een Frisdoener

Jij zoekt jong talent, onze Frisdoeners een uitdaging. Lukt het jou niet om de juiste mensen te vinden? Onze talentvolle Young Professionals willen stuk voor stuk rennen voor jouw organisatie en zijn intrinsiek gemotiveerd om te innoveren. Zetten vaak hun eerste of tweede stap in hun carrière en brengen daardoor een extra frisse blik met zich mee.

Contact opnemen
Fris Vooruit Ik ben een Frisdoener

Ik ben een Frisdoener

Fris Vooruit gelooft in de frisse kracht van het juiste type mens om verandering teweeg te brengen. Dat vraagt wat van onze kandidaten. Daarom selecteren wij op ondernemerschap, ambitie, charisma en een nieuwsgierig karakter. In ruil daarvoor krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen, staan er coaches en buddy's voor je klaar en hebben wij de leukste vacatures.

Contact opnemen

Ons favoriete probleem?

Daar waar verandering is, kun je ons vinden. Van het woord alleen al worden sommige mensen onrustig. Verandering betekent extra ballast, een moment van reflectie, een nieuwe houding en ander gedrag. Verandering heeft een serieus imagoprobleem.

Op papier lijkt het vaak heel makkelijk: Omgevingswet, de digitale of energie transitie, klimaatadaptatie... Er worden grote project- of programma-plannen geschreven, gevist in dezelfde vijver voor de kartrekkers van deze projecten en vervolgens gaat men lineair en topdown aan de slag.

En dan vinden we het gek dat veel organisaties het lastig vinden om aan te sluiten op de snel veranderende wereld.

Onze oplossing? Frisdoeners!

Er stroomt een hele generatie jong talent de arbeidsmarkt op die surft op de golven van verandering. Ze zijn kritisch, vinden het belangrijk om werkt te doen dat er toe doet en zijn ontzettend ambitieus. Dat maakt ze ideaal om de grenzen van het (on)mogelijke op te zoeken en creatief naar problemen te kijken. Zij komen veranderen met een glimlach. Wij helpen ze de weg naar jouw organisatie te vinden, waar ze volledig tot hun recht komen.

Je voelt het: Fris Vooruit is hier geweest

Onze doe-professionals dagen de status quo uit: met hun frisse blik en moderne tools maken ze het werk leuker, beter en sneller. Je weet dat er een Frisdoener is (geweest), als je merkt dat een team, afdeling of organisatie in kan spelen op de actualiteit. Dat ze niet terugdeinzen voor het woord veranderen en snappen dat het betekent dat je wendbaar bent.

Je weet dat Fris Vooruit ergens is geweest als ze niet meer terug willen naar de oude situatie.

Advies & Trainingen

Wij hebben innovatieve methodes ontwikkelt om ervaringsgerichte informatie te verzamelen over jouw dienstverlening, product of klant. Frisdoeners gaan op avontuur in jouw organisatie en regio, verzamelen daar ontzettend veel verhalen en data waarna we samen optrekken in een verandertraject op maat. Benieuwd of onze aanpak geschikt is voor jouw organisatie? Bekijk onze brochure of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij trainen organisaties in Eenvoudig Communiceren. Tijdens deze inspiratievolle sessie(s) gaan deelnemers aan de slag met casussen op maat. Naast handige tools om direct toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden leren deelnemers ook structureel anders nadenken over communicatie. Patroondoorbrekend, interactief en eye-opening. Los als workshop in te kopen, maar nog effectiever als verandertraject! Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen